EN RITMES IN HET HART FEEST

Ondanks de concurrentie, “YU feest” of “Balkan-event”, in de organisatie van Vilmos Simon, is gehouden effectief in het hart van Boedapest, in een weg die in het weekend breekt de meeste gezien. Voorafgaand aan de “Alutaguse”, dugacka volgorde van degenen die betrokken de Balkanska viering, die willen proeven van de recepten van deze gebieden, zoals ook aandacht besteden aan de muziek regelmatig, en ook een aantal anderen, die waren gaat door, met de bedoeling om te zien wat er binnen en wat viering in deze zaak.

party

Als er een paar woorden moet feest beschrijven

Wat de Algemene sfeer in de kamer YU viering, de bezoekers uit te leggen als rust, spontane en ook “gek” nacht in gedachten te houden. Interessant is dat de neiging om Balkansko het evenement kunt u vervullen “locals” maar individuen van over de hele wereld die kunnen worden gewijzigd en geschikt gebied dat wordt gecontroleerd door geweldige deal veel van de vakantiegangers als de toeristische attractie van de gebeurtenissen.

Mila Petrovitsj, die voorheen betrokken YU evenement, deelde zijn effecten met ons op.

Als je het vergelijkt dit met veel degenen die vóór travele, hadden feest veel meer mensen deze avond. Het eventueel laat zien hoe populair deze locatie is eigenlijk gegroeid. Er waren veel van degenen die niet met het gebied van het vroegere Joegoslavië. Ik denk dat je zou moeten zoeken naar een grotere ruimte was, omdat er onvoldoende ruimte om te dansen. Zo zou het ook erg om te spelen, alsook een aantal gloednieuwe nummers, want er zijn veel jonge bezoekers van de site die zou zoals dat. Natuurlijk, ik heb, sinds servische eten, muziek en ook de mensen, de avond kan niet missen.

Onder degenen die voor het eerst weg

En werd Irina Ilinci van Bucea die nacht bij mij op de hoogte hoe onvergetelijk. Ze verduidelijkt.

Ik naar waarheid suched als veel mensen, want ze waren zo afgewikkeld, en iedereen was het genieten van hun werk. Alle kinderen speelden. Ik tevreden een aantal goede vrienden die al jaren woonachtig in Pest, en ook is het merkbaar dat ze vergelijkbare gebeurtenissen te verzamelen. Het milieu van een werkelijk verblijf! Veel waren we de consumptie van alcohol, dus een onvergetelijke gebeurtenis – fun voegt Irina Ilinci.

Degenen die komen uit de 3e typische team van bezoekers Balkansko de feest bezoekers waren buitenlanders, die is volledig merk-nieuwe en onbekende te ervaren en te observeren vanuit een verschillende hoek.
Gewicht Kadoorie geprezen Syrië, evenals in de viering, het was de eerste keer.

Dit evenement is geheel verschillende van elke vorm van waar ik nu nog steeds is. Ik in de eerste plaats waarschijnlijk aan hip hop avond, nou ja, je kunt voorstellen wat was het verschil voor mij. Het was erg interessant en zeker, ik zou zeker terug te keren. De omgeving aan en kreeg het gedraagt zich te zien individuen nemen genoegen in hieronder in en zingen samen. Ik was in staat om een uitstekende indruk van hoe individuen uit de Balkan juist de tevredenheid en tevredenheid aan mij dat ik het ontdekte. Toen begreep ik de verzen, maar ik had plezier met de muziek, zich te houden aan het ritme.- reklai Gewicht Kadoorie.

Een minimum van subotu home entertainment elke gedefinieerd op een andere manier, in overeenstemming met hun passies alsook praktijken, in sommige gevallen slechts in de conclusie van de botten, en ook een evenement in de milanskom de stad een uitstekende activiteit voor honderden verschillende mensen.